GATE X-ASR GEN4 MOSFET UNITESI (GATE-XASR)

0,00
Marka : GATE
Fiyat : 1.692,43 ₺(KDV Dahil)
1500-tl-uzeri-ücretsiz-400x75px

 GATE X-ASR GEN4 MOSFET UNITESI
 
X-ASR, ters polariteye karşı korunan dünyanın ilk 4. nesil mosfet'idir. Yer, zaman ve paradan tasarruf  sağlar, çünkü ayrı bir düzenli sigortaya gerek duymaz.  X-ASR tam otomatik modda, M150 yayı ile birlikte çalışır. Ayrıca, yüksek torklu motor ve dişliler söz konusuysa daha güçlü yaylar da kullanabilirsiniz.

Elektronik koruma görevi gören X-ASR, Akım korumalı özel +- kaplama  ve 2 adet LED ile kendini test etmesi sayesinde AEG'nizin güvenliğini ve dayanıklılığını artırır. 

X-asr'yi bu kadar özel yapan nedir?

  • AEG kurulumunda ayrıca sigorta gerekmez.Ters polariteye karşı otomatik sıfırlanabilir koruma - ters polarite durumunda motoru ve MOSFET'i korur. 
  • Ters bağlantı mosfet'e veya motora zarar vermez; pili doğru şekilde bağladığınızda AEG tekrar çalışacaktır.
  • Akıllı sigorta - motor sıkışması durumunda mosfet'i korur. Aşırı ısınmayı, aşırı yüklenmeyi ve aşırı akımı önler. MOSFET, sinyal ve motor kablolarının kısa devresini önler. Çok güçlü AEG yapılandırması durumunda, aşırı ısınmayı bertaraf edererk MOSFET'İ kapatır.
  • Dahili kendini test özellkli- 2 LED adet hızlı sorun giderme sağlar Akım korumalı özel +- kaplama - Askeri Şartname MIL-V-173C ye göre zorlu atmosfer koşullarına dayanıklılık sağlar


X-asr'nin en önemli özellikleri

Mosfet - mekanik tetik kontaklarını önler ve aküden gelen enerjiyi doğrudan motora gönderir. Böylece tüfeğiniz daha fazla atış hızına ve daha hızlı tetikleme imkanına sahip olur. Ayrıca tetiğin kontaklarla yıpranmasını önler.

Temas Sıçramalarına Karşı Koruma (Debouncing)- mikro anahtarlarla tam uyumluluk sağlar ve temas atlamalarına (dalgalanma) karşı koruma sağlar. Aeg'niz bir yandan daha yüksek atış oranı sunarken diğer yandan daha hızlı tetikleme yapar ve mosfet'iniz aşırı ısınmaya karşı korunur.


X-asr'ye sahipken AEG'niz nelerden korunur?

Basit motor sıkışması- bir motor sıkışmasından sonra, MOSFET çok yüksek akım veya aşırı ısınma nedeniyle zarar görmez.

Pilin ters polaritesinden kaynaklanan hasar - R / C mini-tamiya konektörü airsoft konektöründen farklı polariteye sahip olduğundan, pili bağlarken olası hasarlara karşı koruma sağlar.

Zayıf NiCd / NiMH pil kullanmanın sonuçları - MOSFET çok düşük voltaj nedeniyle hasar görmez AEG tesisatının yalıtımında hasar ve kısa devre oluşmaz.

Kötü hava koşullarından kaynaklanan zararları önler.


İleri Teknoloji
İşlevleri göz önüne alındığında, X-ASR NanoASR mosfet'in geliştirilmiş bir versiyonudur. Bununla birlikte, X-asr'yi tasarlarken, güvenilirliğine de oldukça özen gösterilmiştir.



Bu harika işlevlere hazır olun:
 
 
Akıllı SİGORTA

Doğru akım sensörlü bir elektronik sigorta, akım, voltaj ve sıcaklık ölçümlerinin bir kombinasyonu, AEG kurulumunuzu son derece güvenilir hale getirir. MOSFET'İ aşırı ısınmaya, aşırı yüklenmeye ve kısa 
devreye karşı korur. Airsoft tüfeğiniz sıkışırsa, bu özellik motoru ve pili hasara karşı korur.

MOSFET

Daha yüksek atış oranı ve daha hızlı tetikleme yanıtı elde etmek ister misiniz? Silahınızın gücünü yükseltmeyi mi planlıyorsunuz? Bu durumda, bir mosfet'e ihtiyacınız var. Mekanik tetik kontaklarını bertaraf ederek pilden gelen enerjiyi doğrudan motora aktaracaktır. Sonuç 
olarak, tüfeğinizin daha bb atış oranını arttırırken ve daha hızlı bir tetikleme tepkisi elde edersiniz.


SIÇRAMA ÖNLEME (DEBOUNCING)

Bu, mikro anahtarlarla tam uyumluluk sağlar. Temas sıçramasına (dalgalanmaya) karşı tam koruma sağlar. Daha yüksek bir atış oranı ve daha hızlı tetikleme tepkimesi elde edersiniz, ayrıca mosfet'iniz aşırı ısınmaya daha az eğilimlidir.


DAHİLİ KENDİ KENDİNE TEST

Cihazın düzgün çalışıp çalışmadığını hızlı bir şekilde kontrol etmenizi sağlar. Bir şeyler ters gittiğinde sorunun nerede olduğunu bulmaya yardımcı olur.


KAPLAMA

Özel akım korumalı kaplaması sayesinde ürünümüz atmosfer koşullarına dayanıklıdır (Askeri Şartname MIL-V-173C).

Uyarı!

GATE, TİTAN veya ASTER gibi mosfet'lerin ve Etu'ların fırçasız motorlarla uyumluluğunu garanti etmez.
Fırçasız bir motorun bağlanması, garanti kapsamında olmayan cihaza, motora ve pillere zarar verebilir ve 
tutuşmaya neden olabilir.






 

 


GATE ÜRÜNLERİ TAMAMEN ZİPLİ VE KAPALI KUTULARINDA TAM SIFIR OLARAK KARGOLANMAKTA OLUP;

ELEKTRONİK ÜNİTE OLDUKLARI İÇİN, PAKETLERİ AÇILDIKTAN SONRA GARANTI VE İADELERI SÖZ KONUSU DEĞİLDİR.

*KONU URUNUN MONTAJI TEKNIK SERVISIMIZDE YAPILMAYACAKTIR.

*HER AIRSOFT MARKA VE SISTEMININ; BATARYA TIPI, MOTOR CEKIM GUCU VE KABLOLAMASINA GORE DEGISKEN TEPKILERI VARDIR.

*GATE MONTAJLARINDA MEYDANA GELEBILECEK HASARLARDAN FIRMAMIZ SORUMLU DEGILDIR.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR